Vitalis 

Wij zijn Vitalis. Dé specialist in ouderenzorg in regio Eindhoven. Op 23 locaties maken wij samen met zo’n 3.000 collega’s, 1.250 vrijwilligers en talloze mantelzorgers en familieleden elke dag bijzonder. We werken met ons hart en vanuit onze missie: de kunst van gelukkig ouder worden.

Bij Vitalis bieden we oplossingen op het gebied van welzijn, zorg en wonen in alle fases van het ouder worden. Onze hartslag? Werk doen dat ertoe doet. Het geluk van de ouderen staat hierbij altijd voorop.
Onze medewerkers vormen de belangrijkste schakel om de beste zorg en aandacht te bieden. Daarom willen wij de fijnste club om bij te werken zijn. We doen er alles aan om dat te bereiken.


Dit betekent werken bij Vitalis

· Alle ruimte om jezelf te ontwikkelen
· Veel voldoening uit je werk doordat je werkt met kwetsbare ouderen
· Werken in een Vitaal Team waarbij jouw mening écht telt
· De mogelijkheid om van je hobby je werk te maken
· Werken bij een innovatieve en duurzame organisatie


Als hbo-student kun je bij ons ervaring opdoen in verschillende vakgebieden. Van Somatiek tot welzijn en van revalidatie tot Parkinson. Of je nu op zoek bent naar een bijbaan, stageplaats of leerwerkplek… Je bent bij ons aan het juiste adres.


Dus. Wil je werk doen dat ertoe doet? Jezelf vakinhoudelijk én persoonlijk ontwikkelen bij een werkgever die voorop loopt op het gebied van innovatie? En wil je ook nog eens werken bij jou in de buurt? Neem dan eens een kijkje op onze website en vul de matchmaker in. Gegarandeerd dat we een baan voor je hebben die bij je past.

De matchmaker is via de rode knop hieronder te vinden:

Vitalis Matchmaker!


 
 
 
E-mailen
Instagram